Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Una educació

La Tara té set anys i la seva família és diferent: no van a l’escola. Al seu pare el preocupa que el govern els hi obligui, i per això viuen aïllats a la seva granja. No tenen historial mèdic perquè van néixer a casa. No existeixen. Una història de superació malgrat tot i una lliçó de com narrar-la, en primera persona. La importància, o no, d’una educació moderna. El fanatisme religiós. El pes de la comunitat. I les dificultats afegides, sent dona.

Recomanada per Barack Obama.

«Unes memòries magnífiques... El viatge de Westover des d’un racó remot de l’oest americà fins a un dels grans temples mundials del saber és extraordinari, però aquest triomf educatiu tindrà un cost terrible per a les seves relacions familiars.»
The Times

«L’autobiografia de Tara Westover, molt ben escrita, gens ressentida, és història universal. Probablement només hi ha una cosa que modeli més les persones que la religió, i són els ulls amb què ens miren els nostres pares. La història de Westover és la pregunta pel marge que tenim les persones per forjar-nos un futur diferent del que ens ha programat la comunitat. Sobretot si som dones i si aquesta primera comunitat que ens acull és una família dogmàtica i conservadora.»
Anna Punsoda, Dialogal

«Hi ha novel·les que han deixat retrats magistrals de família: la mateixa Anna Karenina de Tolstoi, Els Buddenbrook de Thomas Mann, Pastoral Americana de Philip Roth, o Lèxic familiar, de Natalia Ginzburg, entre altres. Relats al voltant de la força que ens empeny o ens enfonsa per sempre, la família. A aquesta llista hi afegiria jo ara la història dels Westover.»
Lourdes Toledo, Nosaltres La Veu

«Feia molt de temps que no tenia a les mans un llibre que em sorprengués tant.»
Maria Valle, Petita Llibreria

«Un dels millors llibres que he llegit mai: impactant, escruixidor i tendre. Us atraparà des de la primera pàgina.»
Núria Vázquez, autora de BCN Confidencial


RECULL DE PREMSA:
NOSALTRES LA VEU.
EL PERIÓDICO.
DIALOGAL.
LA LLANÇA.
L’ESPOLSADA.
NÚVOL.
ARA.
LA VANGUARDIA (LA CONTRA) 




Autor/a: Tara Westover
Núm. col·lecció: 13
Pàgines: 432
ISBN: 9788417353049
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Anna Torcal i Salvador Company

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Tara Westover

Tara Westover (1986) és una autora nord-americana establerta al Regne Unit. Nascuda en un petit poble d’Idaho, amb uns pares que s’oposaven a l’educació pública, mai va assistir a l’escola. La primera vegada que va trepitjar un aula, tenia 17 anys. Després d’aquesta primera trobada amb l’educació, va decidir seguir estudiant i en 2014 va obtindré un doctorat en història a la Universitat de Cambridge. Una educació és el seu primer llibre.