Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Fora de si

Fora de si és la història d'una família russa jueva, al llarg de quatre generacions i d'un periple per tres països, al bell mig de la qual hi ha una dona que busca el seu germà bessó perdut. Quan ell desapareix i l'única pista és una postal enviada des d'Istanbul, ella decideix abandonar la seva vida a Berlín per anar-lo a trobar. En aquesta Istanbul amarada de canvis socials i polítics, i al caire d'un cop d'estat, la recerca del bessó serà també la recerca del seu veritable jo. 

«El desdoblament del protagonista en els bessons Alissa i Anton és una acrobàcia que talla l’alè. Salzmann no s’acontenta amb el feminisme conservador que pretén construir una “reserva índia” per a dones. Vol usurpar als qui manen tots els seus privilegis. Es vol poder afaitar la barba al costat del pare cada matí.»
Simona Skrabec, Ara Llegim

«Estem fets d’històries, i Salzmann ofereix una constel·lació d’una riquesa impressionant, perquè es mou entre religions, nacions, política i gèneres, oferint diferents perspectives, diferents formes de viure cadascun d’aquests temes, sense estalviar detalls i sense caure en la simplicitat, demostrant que la identitat pot ser quelcom que ens ve donat i acceptem o quelcom que busquem fins a observar la nostra intimitat més estranya.»
Inés Macpherson, Encuentros y desencuentros

«L’esperit viatger del llibre, que transcorre en ciutats com Moscou, Istanbul i Berlín, s’ha encomanat als lectors.»
Jordi Nopca, Ara 


RECULL DE PREMSA:

ARA LLEGIM.
ARA LLEGIM (2).
ENCUENTROS Y DESENCUENTROS.
LA LLANÇA.
NÚVOL.
LA VANGUARDIA.

Autor/a: Sasha Marianna Salzmann
Núm. col·lecció: 20
Pàgines: 368
ISBN: 9788417353070
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Maria Bosom
Coberta: Nurten Zeren

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Sasha Marianna Salzmann

Sasha Salzmann (Volgograd, Rússia, 1985) va estudiar Literatura a Hildesheim abans de cursar Escriptura Escènica a Berlín. Després va treballar com a ajudant de direcció a Hannover i a Jena. La seva primera obra teatral, Weißbrotmusik, va guanyar els premis Wiener Wortstaetten del 2009 i l'IKARUS del 2012. El mateix any, va rebre el premi Kleitz per a joves dramaturgs. I el 2013, amb Muttersprache Mameloschn, va merèixer estar nominada a millor obra i millor autora pels crítics de la revista Theater Heute. Des del 2013 és autora resident del Teatre Maxim Gorki de Berlín i imparteix cursos per tota Europa i els Estats Units. Fora de si, finalista del guardó al millor llibre alemany del 2017, és la seva primera novel·la.