Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Raquel Casas

Raquel Casas Agustí (Vilanova i la Geltrú, 1974) és Llicenciada en Filologia Hispànica i Doctorada en Literatura Espanyola del s. XX. És professora de Llengua i Literatura a l’INS Dolors Mallafrè i Ros de Vilanova i la Geltrú.
Ha publicat els poemaris Astrolabi (El Cep i la Nansa, 2006), Les randes del Paradís (Editorial Moll, Premi de Poesia Vila de Lloseta 2007), La dona bilingüe (Viena Edicions, premi Betúlia de Poesia de Badalona 2008), Vessar el càntir (Viena Edicions, premi de poesia J. M. López-Picó, Vila de Vallirana 2019), Estimar Nick Kamen (El Cep i la Nansa, 2020. Premi Joan Alcover de Poesia, Ciutat de Palma) i el volum de contes Balcons que escupen mitges (El Cep i la Nansa, 2018). Properament publicarà Glitch, novel·la amb què ha guanyat el “35è Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa”.
Per altra banda, ha publicat en versió bilingüe castellà-català La dona bilingüe / La mujer bilingüe (Bartleby Editores, 2021).
També ha guanyat el premi ‘Lletra a la Millor Experiència Didàctica’ dins els Premis Prudenci Bertrana 2019 amb el projecte “Booktrailers: del paper a la pantalla”.
A més, condueix el club de lectura ‘Dijous entre lletres’ a la biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes.