Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Política de compres

Política d’enviaments

Per compres superiors a 15 € a tota la península, el cost de l’enviament és de franc i aquest enviament pot trigar fins a 48-72 hores.
Per compres fora de la península, el cost d’enviament i el termini apareixeran a la cistella abans de fer el pagament de la compra. L’enviament es fa a través d’una companyia de transport externa a l’editorial. El Grup Bromera no es fa responsable dels possibles retards un cop que el producte s’ha enviat correctament. En cas de desperfectes o manipulacions indegudes, llegiu l’apartat corresponent a Política de devolucions.

L’enviament inclou la factura de compra, per tenir la seguretat de rebre allò que s’ha comprat.

Mètode de pagament

Amb targeta bancària, a través de la passarel·la Redsys, per garantir la seguretat en el procés de pagament. Accepta qualsevol tipus de targeta bancària: Mastercard, Visa, etc.

Política de devolucions

Per norma general, hi ha 20 dies per poder retornar la comanda realitzada a la pàgina web.

 • Si el producte comprat a la web no es correspon amb el que s’ha rebut, el Grup Bromera es farà càrrec dels costos d’enviament de la comanda errònia: tant del retorn a l’editorial com de l’enviament al domicili del comprador/a. Per poder fer-ho, caldrà afegir un comprovant de l’import de les despeses d’enviament.
 • En el cas que es rebi el producte obert, manipulat o bé amb defecte a causa del temps o de causes externes, us preguem que ens ho notifiqueu de seguida a adm@bromera.com, adjuntant imatges dels desperfectes per poder demanar explicacions a la companyia de transports i tornar a enviar el producte o productes en qüestió.
 • En qualsevol altre cas de devolució, només es reintegrarà el preu del llibre, una cop que s’hagi rebut l’exemplar i s’hagi pogut comprovar que està en perfecte estat. Es descomptaran les despeses d’enviament de la comanda al domicili del comprador/a, i l’editorial no es farà càrrec de les despeses d’enviament realitzades pel comprador/a per retornar la comanda a l’editorial.
  Caldrà enviar el producte a:

  EDICIONS BROMERA, SLU
  Av./ dels Areners, s/n (pol. ind. El Pla)
  46600 Alzira
  962 402 254

 • Si necessites gestionar la devolució d'un producte digital, contacta amb adm@bromera.com, indicant de quin producte vols gestionar la devolució.


Per a qualsevol consulta, escriu a: adm@bromera.com