Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Qui no fa la festa

[Girolamo]: Passa de pantalla, Pietr, que aquesta ja l’has acabat. El conte de peterpan c’est fini. T’han fet fora de Nevermore com en Jehovà va fer fora el teu avi de l’Edèn. I no et queixis, que encara ho has gaudit, i molt. [Pietr]: Si segueixes així, m’aixeco i me’n vaig. Però sabia que no ho podria fer. Tot el seu cos lluïa esquarterat a la catifa. El Girolamo enrotllava un cigarret assegut davant el seu cap.

«En Paco Esteve la toca molt bé: els diàlegs (i mira si n’hi ha que a estones sembla més aviat un guió teatral) són diàlegs, no pas constructes artificiosos deguts a un empatx de tebeos, com tants se’n llegeixen per aquests llibres de déu. El millor de la història, per això, és el retrat gairebé autolesiu de l’artista pur que es pensa mantenir fidel per sempre més al servei de la literatura... fins que aconsegueixi publicar.» Pau Vidal

«Ha estat un descobriment molt grat, perquè es tracta d’un autor jove, però ja amb un notable domini de l’idioma, que goja amb ell i que s’entreté amb els matisos, amb les singularitats idiomàtiques, amb les rondalles i les velles històries.» Martí Domínguez
Autor/a: Paco Esteve i Beneito
Núm. col·lecció: 9
Pàgines: 200
ISBN: 9788417353001
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Paco Esteve i Beneito

Paco Esteve i Beneito (Agres, 1979) és llicenciat en Filologia Catalana i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Ha coordinat les traduccions i els subtítols de la Filmoteca de Catalunya i ha impartit classes a la Universitat de Santiago de Compostela i a Mallorca, on viu i treballa actualment, i també ha fet de florista, jardiner, repartidor, cambrer, rentaplats, corrector, aturat i acordionista del grup gallec Ataque Escampe.

A més de Qui no fa la festa, una primera obra introbable que es va autoeditar, és autor del volum Agres i dolces (2015), un recull de llengua, toponímia i literatura oral, i de Si ha nevat (2016), guardonada amb el XXI Premi Enric Valor de Novel·la i amb el XXVII Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians.