Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Una educació

Només tinc set anys, però entenc que aquest és el fet, més que cap altre, que fa que la meva família sigui diferent: no anem a l’escola. Al pare el preocupa que el govern ens hi obligui, però no pot, perquè no sap que existim. No tenim historial mèdic perquè vam néixer a casa i mai no hem visitat cap metge. No tenim expedient escolar perquè mai no hem posat els peus en una aula. En aquest moment, segons l’estat d’Idaho i el govern federal, no existeixo.

I tant que existia. Havia crescut preparant-me per als Dies de l’Abominació. Vaig passar els estius fent conserves de préssec i els hiverns canviant provisions de lloc. Quan el Món dels Homes s’ensorrés, la meva família continuaria endavant.

«Unes memòries magnífiques... El viatge de Westover des d’un racó remot de l’oest americà fins a un dels grans temples mundials del saber és extraordinari, però aquest triomf educatiu tindrà un cost terrible per a les seves relacions familiars.» The Times


PER COMPRAR L'EDICIÓ DIGITAL (EPUB, a través del portal www.edi.cat), PUNXEU AQUÍ:
Autor/a: Tara Westover
Núm. col·lecció: 13
Pàgines: 432
ISBN: 9788417353049
Format: 14 × 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Anna Torcal i Salvador Company

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Tara Westover

Tara Westover (1986) és una autora nord-americana establerta al Regne Unit. Nascuda en un petit poble d’Idaho, amb uns pares que s’oposaven a l’educació pública, mai va assistir a l’escola. La primera vegada que va trepitjar un aula, tenia 17 anys. Després d’aquesta primera trobada amb l’educació, va decidir seguir estudiant i en 2014 va obtindré un doctorat en història a la Universitat de Cambridge. Una educació és el seu primer llibre.