Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Projecte Tothom

Què tenen a veure un tranquil xèrif d’un poblet de Califòrnia amb un autor de teatre català tan inestable i a estones menyspreable com plusquamperfet en tot el que toca? Què uneix una matança sense sentit en una festa d’intercanvi de parelles amb un noiet que escriu contes sobre la fauna del bar del metro de Navas? Per què hi ha un detectiu que va pel món entrevistant novietes, mares, advocats, policies i prostitutes? Què és exactament el projecte «Tothom»? I com és que un dels diversos morts de l’obra ens desvela, des del dipòsit, algunes de les claus d’aquesta història policíaca i alhora existencialista?

Crítica demolidora i investigació literària a parts iguals de les aparences i de les realitats falses, aquesta novel·la tant oral com coral representa un pas endavant de Maiol de Gràcia en el seu afany de gaudir i fer-nos gaudir del relat pel pur plaer del relat.

«Una novel·la estimulant, ambiciosa, entretingudíssima, de moltes capes i amb molta capacitat tècnica. Un híbrid sorprenent entre Roberto Bolaño, Gus Van Sant i John Hawkes, però també un autèntic plaer literari que confirma el talent d’un narrador amb perícia i passió.»
Jaume C. Pons Alorda, poeta i traductor

«Amb la intel·ligència estructural i amb l’estil sobri que el caracteritzen, Maiol de Gràcia ha creat un univers memorable on res no és el que sembla a primer cop d’ull.»
Adrià Pujol, antropòleg i escriptor


RECULL DE PREMSA:
ARA.
L’ESCRIBA.

 
Amb el suport del Departament de Cultura 

Autor/a: Maiol de Gràcia Clotet
Núm. col·lecció: 18
Pàgines: 328
ISBN: 9788417353094
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Maiol de Gràcia Clotet

Maiol de Gràcia Clotet (Barcelona, 1972) és llicenciat en Filologia Anglesa i professor de secundària. Tot i que la lectura és un vici que l’ha acompanyat sempre, és després d’entrar en contacte amb la literatura anglosaxona que hi queda seduït definitivament. Steinbeck, Hemingway i l’Auster dels inicis modelen la seva prosa, en la qual busca l’equilibri entre els fets i les paraules. Busca que les seves obres plantegin preguntes més que no indiquin respostes, conscient de l’exercici de vanitat que suposa oferir-les, i combina aquesta inquietud amb l’agilitat, un component essencial de la seva escriptura, on es nota amb força el seu gust per les sèries de televisió d’aquest nou segle. Amant de la revisió exhaustiva i de la concisió, va dedicar anys a polir La peixera (2013), l'obra amb què es va estrenar com a novel·lista amb força èxit.