Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Projecte Tothom

Què tenen a veure un tranquil xèrif d’un poblet de Califòrnia amb un autor de teatre català tan inestable i a estones menyspreable com plusquamperfet en tot el que toca? Què uneix una matança sense sentit en una festa d’intercanvi de parelles amb un noiet que escriu contes sobre la fauna del bar del metro de Navas? Per què hi ha un detectiu que va pel món entrevistant novietes, mares, advocats, policies i prostitutes? Què és exactament el projecte «Tothom»? I com és que un dels diversos morts de l’obra ens desvela, des del dipòsit, algunes de les claus d’aquesta història policíaca i alhora existencialista?

Crítica demolidora i investigació literària a parts iguals de les aparences i de les realitats falses, aquesta novel·la tant oral com coral representa un pas endavant de Maiol de Gràcia en el seu afany de gaudir i fer-nos gaudir del relat pel pur plaer del relat.

«Una novel·la estimulant, ambiciosa, entretingudíssima, de moltes capes i amb molta capacitat tècnica. Un híbrid sorprenent entre Roberto Bolaño, Gus Van Sant i John Hawkes, però també un autèntic plaer literari que confirma el talent d’un narrador amb perícia i passió.» Jaume C. Pons Alorda

«Amb la intel·ligència estructural i amb l’estil sobri que el caracteritzen, Maiol de Gràcia ha creat un univers memorable on res no és el que sembla a primer cop d’ull.» Adrià Pujol

«Un bon, potser un molt bon escriptor. Literatura en estat de gràcia, De Gràcia.» Ricard Ruiz Garzón, El País (sobre La peixera)

 

Autor/a: Maiol de Gràcia Clotet
Núm. col·lecció: 18
Pàgines: 328
ISBN: 9788417353094
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica

Alertes

Vull rebre informació sobre: