Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Projecte Tothom

Què tenen en comú un xèrif d’un poblet de Califòrnia amb un autor de teatre català tan inestable i a estones menyspreable com plusquamperfet en tot el que toca? Què uneix una matança sense sentit en una festa d’intercanvi de parelles amb un noiet que escriu contes sobre la fauna del bar del metro de Navas? Per què hi ha un detectiu que va pel món entrevistant novietes, mares, advocats, policies i prostitutes? Què és exactament el projecte «Tothom»? I com pot ser que un mort ens expliqui, des del dipòsit de cadàvers, algunes de les claus d’aquesta història tan policíaca com existencialista? Crítica demolidora i investigació literària a parts iguals de les falses aparences, oral i coral, pur gaudi, i alguna cosa més.

«Combina l’ànsia per respondre interrogants essencials amb la destresa narrativa i un estil depurat de ferralla, com si escrivís un spin-off per a una sèrie de televisió. Una sèrie d’aquelles que triomfen molt perquè enganxen molt.»
Anna Carreras, Núvol

«Si hagués de col·locar aquesta novel·la en alguna prestatgeria no sabria on posar-la. És difícil definir-la. Va a la prestatgeria de novel·la negra? A la de thriller? A la de novel·la americana? (...) No sé on va perquè no sé què és. Em sembla un experiment narratiu que, confesso, m’ha agradat i sorprès a parts iguals.»
Aida Montoya, L'Escriba

«Una novel·la estimulant, ambiciosa, entretingudíssima, de moltes capes i amb molta capacitat tècnica. Un híbrid sorprenent entre Roberto Bolaño, Gus Van Sant i John Hawkes, però també un autèntic plaer literari que confirma el talent d’un narrador amb perícia i passió.»
Jaume C. Pons Alorda, poeta i traductor

«Amb la intel·ligència estructural i amb l’estil sobri que el caracteritzen, Maiol de Gràcia ha creat un univers memorable on res no és el que sembla a primer cop d’ull.»
Adrià Pujol, antropòleg i escriptor


RECULL DE PREMSA:
ARA.
L’ESCRIBA.
NÚVOL.



Autor/a: Maiol de Gràcia Clotet
Núm. col·lecció: 18
Pàgines: 328
ISBN: 9788417353094

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Maiol de Gràcia Clotet

Maiol de Gràcia Clotet (Barcelona, 1972) és llicenciat en Filologia Anglesa i professor de secundària. Tot i que la lectura és un vici que l’ha acompanyat sempre, és després d’entrar en contacte amb la literatura anglosaxona que hi queda seduït definitivament. Steinbeck, Hemingway i l’Auster dels inicis modelen la seva prosa, en la qual busca l’equilibri entre els fets i les paraules. Busca que les seves obres plantegin preguntes més que no indiquin respostes, conscient de l’exercici de vanitat que suposa oferir-les, i combina aquesta inquietud amb l’agilitat, un component essencial de la seva escriptura, on es nota amb força el seu gust per les sèries de televisió d’aquest nou segle. Amant de la revisió exhaustiva i de la concisió, va dedicar anys a polir La peixera (2013), l'obra amb què es va estrenar com a novel·lista amb força èxit.