Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Nou illes al nord

Puc explicar una història que no em pertany? De què puc parlar i què em puc estalviar? Aquestes són algunes de les preguntes que es fan els sis narradors d’aquesta història, que ens parla d’un passat que potser no ho és tant, d’unes illes que tot i ser properes semblen les més llunyanes del món, d’uns arbres exòtics que floreixen inexplicablement durant les nits blanques en un únic poble de l’illa de Skogen, del ferri que els seus habitants agafen els diumenges d’estiu per passar el dia al continent, de com sovint gosem opinar sobre el que desconeixem...
Però, més enllà del paisatge nòrdic lluminós, aquestes veus ens expliquen com, per un seguit de casualitats, una mestra amb una cicatriu, un viatger professional, un negociador d’arbres i un home estranger d’origen incert coincideixen sota aquests arbres i teixeixen aquesta història que és, en definitiva, una història d’amor.

«Mònica Batet és un privilegi per a la literatura catalana. La frase, amb tota la grandiloqüència que expressa, no surt a cop calent i tal com raja, sinó que és meditada...»
Sebastià Benassar, El Punt Avui

«A qui s’assembla més Batet és a ella mateixa, que en el primer llibre, L’habitació grisa, ja creava un ambient tancat i obsessiu, ple de secrets.»
Vicenç Pagès, El Periódico

«Nou illes al nord és un calidoscopi de veus, una faula d’atmosfera magnètica que ens aboca a una sincera reflexió sobre les relacions humanes.»
Anna Maria Villalonga


RECULL DE PREMSA:
SONOGRAMA.
ARA LLEGIM.
L’ILLA DELS LLIBRES.


Autor/a: Mònica Batet
Núm. col·lecció: 19
Pàgines: 224
ISBN: 9788417353117
Format: 14 x 22 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Mònica Batet

Mònica Batet (El Pont d’Armentera, 1976), és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat Rovira Virgili. Ha publicat les novel·les Nou illes al nord; L’habitació grisa, amb la qual va guanyar el Premi de novel·la curta Just Manuel Casero; No et miris el Riu, que va ser finalista del Premi Crexells; Neu, óssos blancs i alguns homes més valents que els altres i Cafè Berlevag. Col·laboradora de revistes literàries com ara Paper de Vidre, també és l'autora de l’assaig El lector ideal i de diversos contes, alguns traduïts a l'anglés i el polonés, editats en uns quants reculls col·lectius de relats: Els caus secrets, Elles també maten o 24 contes al dia.