Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

La mida dels nans

Un jove periodista d’investigació rep la visita d’uns homes amb passamuntanyes que l'apallissen brutalment. A qui ha perjudicat perquè s’hi acarnissin d’aquesta manera? Sense pèls a la llengua, Tuli Márquez ha teixit un thriller elèctric sobre el tràfic d'influències, la corrupció política i el paper dels mitjans de comunicació.

«Hard boiled. Mucha rapidez de pies, buena pegada, una gozada leerle.»
Carlos Zanón, poeta, narrador i director de la BCNegra


«Com un bon film, amb una bona història, bons personatges i uns plans igualment d’excel·lent factura.»
Ignasi Moya, La Vanguardia

«Com un llibre de memòries escrit des d’un estat cloroformitzat, Tuli Márquez teixeix una història trepidant sobre la lluita política pel poder, una guerra sense escrúpols, amb traïdoria i males arts, amb violència si cal, i ho fa sense malmetre la versemblança.»
Anna Carreras, Núvol

«Crític amb el poder, Márquez no tolera la connivència política i periodística que allunya la ciutadania dels seus representats. Diu que ara escriu el que vol, i ho ha deixat clar amb la seva darrera novel·la La mida dels nans
L'Independent de Gràcia

«La nostra història actual en va plena, de sàtrapes. El llibre busca un cas extrem per explicar com les gasten els polítics. Em sorprèn que la nostra narrativa no ho hagi tractat més. Potser no és políticament correcte.» 
Tuli Márquez, entrevistat per David Castillo, El Punt Avui

*Playlist de la novel·la

RECULL DE PREMSA:
LA VEU DELS LLIBRES.
L'INDEPENDENT DE GRÀCIA
.
TV3.
NÚVOL.
EL PUNT AVUI.
LA VANGUARDIA.
L’ESCRIBA.
UN LIBRO AL DÍA


Autor/a: Tuli Márquez
Núm. col·lecció: 21
Pàgines: 256
ISBN: 9788417353162
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Pere Fuster

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Tuli Márquez

Tuli Márquez (Barcelona, 1962) és llicenciat en Periodisme. Fill de la Transició i nét del Franquisme, va voler viure de la música, però allò era un descontrol. Després dels Jocs Olímpics del 92, va tirar cap a la tele, a fer els anuncis de la programació. Després de deu anys dedicat a la promoció televisiva, centenars de tràilers de programes i pel·lícules el contemplen des del cementiri enllaunat, com els de les velles emissions de TV3: Estació d'enllaç, Sitges, Malalts de telePersones humanes, Sense títol, La memòria dels Cargols, Aquest any, cent! i Les 1000 i una, a més d'un munt de campanyes i una altra tongada de tràilers per a cadenes de cine de pagament de l'extinta Via Digital. Des de fa un temps, alliberat de sou i feina, es dedica a escriure, i el resultat és la seva primera novel·la, L'endemà (2013), i aquesta flamant La mida dels nans.