Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Salvar vides a la Mediterrània. Un pamflet íntim contra el racisme

Aquest llibre breu però punyent, que constitueix alhora un testimoni i la raó d’una lluita que l’autor va començar sol, ens fa reviure l’odissea del vaixell Aquarius i analitza la vergonyosa recepció dels immigrants a Europa i la incapacitat dels governs per respondre a un crit d’ajuda que no pot continuar sent ignorat. L’autor hi descriu com aquells fets el van mobilitzar, primer per escriure una carta oberta a Roberto Saviano i, després, per posar en joc el seu cos i enrolar-se en un vaixell de rescat per ser testimoni del que està passant a la Mediterrània.

I, al costat de la seva experiència, radiografia o entrevista algunes de les figures claus del debat sobre la immigració, des de George Soros i el ministre ultradretà Salvini fins a Òscar Camps, fundador de l’ONG catalana Open Arms.


«Qui va matar el meu pare, d’Édouard Louis (amb traducció de Rubén Luzón), i Salvar vides a la Mediterrània. Un pamflet íntim contra el racisme, de Sandro Veronesi (amb traducció d’Enric Salom). El primer parla de la pobresa i carrega contra els governs. El segon, de la immigració, i carrega contra els governs. No arriben a vuitanta pàgines en un format molt lleuger. En canvi, el pes intel·lectual i reflexiu és alt»
Lluís Llort, El Punt Avui

Autor/a: Sandro Veronesi
Núm. col·lecció: 2
Pàgines: 88
ISBN: 9788417353148
Format: 11 x 18 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Salom Ramon, Enric

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Sandro Veronesi

Sandro Veronesi (Florència, 1959) va estudiar arquitectura, però ben aviat va decidir dedicar-se a l’escriptura i avui està considerat un dels millors autors en llengua italiana. Ha signat novel·les, llibres d’assaig, una obra de teatre, guions de televisió, entrevistes... Col·labora en revistes literàries italianes i al Corriere della Sera. La seva novel·la Caos Calmo (2005) va ser duta al cinema per Nanni Moretti.