Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Maternitat

Cap al final de la trentena, quan les seves amigues estan calculant quan es convertiran en mares, la protagonista d’aquesta novel·la íntima i urgent es pregunta si ella arribarà mai a ser-ho. En una peripècia narrativa que s’allarga durant uns quants anys, intentant capejar la influència de les companyes i de la parella, així com el seu deure envers els progenitors, es debat per prendre una decisió sàvia i moralment correcta. Però, després de buscar orientació en la filosofia, en el misticisme, en l’atzar i en el seu propi cos, acabarà descobrint que tenia la resposta molt més a prop que tot això.

En aquesta novel·la intel·ligent i valenta, Sheila Heti es pregunta què es guanya i què es perd convertint-se en mare, i com i per a qui vivim, i s’enfronta a la decisió més important de l’edat adulta d’una dona amb humor, originalitat i franquesa.

«Heti es mou amb agilitat en les seves novel·les en la frontera invisible que separa la ficció de l'autobiografia. Maternitat es llegeix com a biogràfica, però costa discernir on acaba la realitat i on comença la ficció. L'autora afirma que ha donat veu a un tipus de dona que fins ara no s'havia vist representada: la que decideix no tenir fills. Una dona que carrega amb l'estigma d'"egoista, hedonista o desconsiderada" i amb el suposat malefici de l'arrepentiment futur.» Adrián Cordellat, El País

«Absolutament contagiosa... Còmica i calidoscòpica. Una novel·la enginyosa sobre les dificultats de ser un ésser humà amb desitjos contradictoris... Poderosa.» Los Angeles Review of BooksRECULL DE PREMSA:

EL PAÍS:
https://elpais.com/elpais/2019/04/26/mamas_papas/1556264752_630548.html

CARÀCTERS:
https://twitter.com/mes_llibres/status/1224052142249476096?s=20

Autor/a: Sheila Heti
Núm. col·lecció: 17
Pàgines: 312
ISBN: 9788417353100
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Maria Bosom

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Sheila Heti

Sheila Heti (Toronto, Canadà, 1976) és l'autora de vuit llibres de ficció i de no ficció, incloses les novel·les aclamades per la crítica Ticknor i How Should a Person Be?, així com l'èxit editorial Women in Clothes (en col·laboració amb Heidi Julavits i Leanne Shapton), en què van donar veu a 639 dones d'arreu del món. Considerada una figura emergent de la nova narrativa internacional, també fa de conferenciant, ha desenvolupat projectes artístics com el bloc Metaphysical Poll, va ser editora d'entrevistes a la revista The Believer i ha col·laborat com a autora i com a crítica a The New Yorker, McSweeney’s, The Paris Review, n+1, The London Review of Books, Bookforum, Granta i molts altres mitjans. La seva obra s'ha traduït a una vintena d'idiomes i l'any 2013 la revista Time la va incloure entre les 150 persones més influents del món.