Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Maternitat

Cap al final de la trentena, quan les seves amigues estan calculant quan es convertiran en mares, la protagonista d’aquesta novel·la íntima i urgent es pregunta si ella arribarà mai a ser-ho. En una peripècia narrativa que s’allarga durant uns quants anys, intentant capejar la influència de les companyes i de la parella, així com el seu deure envers els progenitors, es debat per prendre una decisió sàvia i moralment correcta. Però, després de buscar orientació en la filosofia, en el misticisme, en l’atzar i en el seu propi cos, acabarà descobrint que tenia la resposta molt més a prop que tot això.

En aquesta novel·la intel·ligent i valenta, Sheila Heti es pregunta què es guanya i què es perd convertint-se en mare, i com i per a qui vivim, i s’enfronta a la decisió més important de l’edat adulta d’una dona amb humor, originalitat i franquesa.

«Absolutament contagiosa... Còmica i calidoscòpica. Una novel·la enginyosa sobre les dificultats de ser un ésser humà amb desitjos contradictoris... Poderosa.» Los Angeles Review of Books

«Reveladora... Íntima... Commovedora.» The New Yorker

 
Autor/a: Sheila Heti
Núm. col·lecció: 17
Pàgines: 312
ISBN: 9788417353100
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Maria Bosom

Alertes

Vull rebre informació sobre: