Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Amor en cas d'emergència

Es diuen Paula, Judith, Brida, Malika i Jorinde. Es coneixen perquè el destí ha volgut que les seves vides es creuessin. Van viure la caiguda del Mur quan eren molt joves i, on abans hi havia fronteres i restriccions, ara hi ha llibertat. Però resulta que la llibertat només és una altra forma de pressió: la pressió d’haver de triar. Després d’haver-se criat dins dels límits de la RDA, ara ho volen tot, i ho tenen tot a l’abast.

Daniela Krien, a qui s’ha comparat amb Sally Rooney pel seu realisme irònic, indaga les complexitats de les relacions i les profunditats de l’ànima humana en aquesta novel·la sobre els matisos de l’amor, l’amistat i la pèrdua.

Més de 150.000 exemplars venuts a Alemanya. 

«Krien mostra la seva habilitat per explorar la por, el desig, la fragilitat, el dolor i l’empatia, traçant un collage íntim, ambivalent i veraç del que significa ser dona i sobreviure als replecs de l’amor.»
Marta Orriols, autora d’Aprendre a parlar amb les plantes

«Aquest és el llibre que donaria a tothom que volgués saber alguna cosa sobre la literatura contemporània alemanya, sobre el país i sobre la seva gent.»
Denis Scheck, WDR

«Daniela Krien no fa un tipus de novel·la sociològica o costumista, sinó que ens acosta uns retrats personalitzats per on la vida flueix i l’intimisme no enfarfega. Pot semblar fàcil, però és un exercici d’autèntica artesania.»
David Castillo, La República

«L’autora alemanya torna a indagar en les relacions i en què significa ser dona a partir de cinc històries personals que s’entrellacen; una polifonia on reflexiona sobre l’amor, la maternitat, la pèrdua, l'empatia, les il·lusions frustrades, el desig i la por de la soledat.»
Sílvia Marimon, Ara


RECULL DE PREMSA: 

TN TV3.
EL PAÍS
.
LA REPÚBLICA
.
MENTRIMENTRES
.
LA VANGUARDIA

ARA
.




Amb el suport del Departament de Cultura

Autor/a: Daniela Krien
Núm. col·lecció: 29
Pàgines: 280
ISBN: 9788417353230
Traductor: Bosom, Maria

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Daniela Krien

Daniela Krien va néixer el 1975 a Mecklenburg-Pomerània Occidental. La seva novel·la sobre la reunificació alemanya Algun dia ens ho explicarem tot va guanyar el Junger Literaturpreis i va ser traduïda a quinze idiomes. Va estudiar ciències culturals i ciències de la comunicació. D'Amor en cas d'emergència, se n'han venut més de 150.000 exemplars a Alemanya. 

«Tibant, concisa, detallada i plena de veritat. Si us agraden les històries de parella, aquesta us enganxarà moltíssim. Capítols curts, molt diàleg i un retrat sense filtres de les parelles del segle XXI.»
Magda Minguet 

«És molt planer de llegir, però no té res de simple. Tenim una imatge que a cada ampliació ofereix més matisos, noves perspectives, i sobretot moltes reflexions sobre les relacions, la família i el món d'avui.»
Sergi Purcet, Els book hunters