Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Amor en cas d'emergència

Es diuen Paula, Judith, Brida, Malika i Jorinde. Es coneixen perquè el destí ha volgut que les seves vides es creuessin. Van viure la caiguda del Mur quan eren molt joves i, on abans hi havia fronteres i restriccions, ara hi ha llibertat. Però resulta que la llibertat només és una altra forma de pressió: la pressió d’haver de triar. Després d’haver-se criat dins dels límits de la RDA, ara ho volen tot, i ho tenen tot a l’abast.

Daniela Krien, a qui s’ha comparat amb Sally Rooney pel seu realisme irònic, indaga les complexitats de les relacions i les profunditats de l’ànima humana en aquesta novel·la sobre els matisos de l’amor, l’amistat i la pèrdua.

Més de 150.000 exemplars venuts a Alemanya. 

«Krien mostra la seva habilitat per explorar la por, el desig, la fragilitat, el dolor i l’empatia, traçant un collage íntim, ambivalent i veraç del que significa ser dona i sobreviure als replecs de l’amor.»
Marta Orriols, autora d’Aprendre a parlar amb les plantes

«Aquest és el llibre que donaria a tothom que volgués saber alguna cosa sobre la literatura contemporània alemanya, sobre el país i sobre la seva gent.»
Denis Scheck, WDR

«Malgrat la serietat del tema, Amor en cas d’emergència és una novel·la que et farà saltar el cor d’alegria.»
Gérard Otremba, Sounds and Books

«Mentre llegeixes, les dones protagonistes es converteixen en confidents i se t’obren sense deixar de ser autèntiques i, sobretot, creïbles. Potser és aquí, on rau l’art, el mestratge literari de Daniela Krien: en la familiar versemblança dels seus personatges, en la seva intimitat commovedora.»
Silke Müller, Stern

«L’autora alemanya torna a indagar en les relacions i en què significa ser dona a partir de cinc històries personals que s’entrellacen; una polifonia on reflexiona sobre l’amor, la maternitat, la pèrdua, l'empatia, les il·lusions frustrades, el desig i la por de la soledat.»
Sílvia Marimon, Ara


RECULL DE PREMSA: 
LA VANGUARDIA
ARA
.
Autor/a: Daniela Krien
Núm. col·lecció: 29
Pàgines: 280
ISBN: 9788417353230
Traductor: Bosom, Maria

Enviament gratuït.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Daniela Krien

Daniela Krien va néixer el 1975 a Mecklenburg-Pomerània Occidental. La seva novel·la sobre la reunificació alemanya Algun dia ens ho explicarem tot va guanyar el Junger Literaturpreis i va ser traduïda a quinze idiomes. Va estudiar ciències culturals i ciències de la comunicació. D'Amor en cas d'emergència, se n'han venut més de 150.000 exemplars a Alemanya.