Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

La vall del Mulde

Els protagonistes d’aquests onze relats que transcorren a la vall del Mulde, poc després de la reunificació d'Alemanya, formen part de la massa anònima d’un país encara en procés de reconstrucció. Tot canvi radical provoca unes víctimes, fins i tot una revolució pacífica. Daniela Krien ens ofereix un testimoni literari del destí d’una generació en aquest fresc coral d’unes vides que van perdre l’equilibri en un punt d’inflexió històric.

Però aquests retalls de vida, aquestes novel·les en miniatura, van més enllà d’uns destins individuals: esbossen un retrat de la gent d’avui. Krien escriu sobre la desesperació profunda i la desorientació, sobre la culpa, la frustració i el ressentiment; i entremig de tot això també hi brillen escletxes fulgurants de dignitat i resiliència.

L'autora d'Amor en cas d'emergència torna a Més Llibres amb onze relats que dibuixen «un perfil psicològic de la societat de l'Alemanya de l'Est, amb tot el dolor i tota la frustració.» (Berliner Morgenpost)«Daniela Krien és una mestra quan es tracta de crear personatges complexos. En tan sols unes poques escenes i frases, és capaç d’explicar per què va passar el que va passar.»
Monika von Aufschnaiter, Bayern 2

«Daniela Krien fa un retrat tan real dels seus personatges que, al cap d’unes poques pàgines, ja et sembla que els coneixes íntimament.»
Cornelia Geiβler, Berliner Zeitung

«Genuí. Autèntic. Commovedor. Un llibre que et fa pensar i que és molt difícil de deixar fins que no te l’acabes.»
Julia Loibl, Elle

«No és un llibre alegre, és un llibre dur, a estones sòrdid, trist, negre. Costumista i descarnat, molt ben parit. M’hi han ressonat Agota Kristof, Raymond Carver i Alice Munro
Jordi Benavente, Martorell negre

RECULL DE PREMSA
VIDA ENTRE LLIBRES.
MARTORELL NEGRE.

Autor/a: Daniela Krien
Núm. col·lecció: 33
Edat: Des de 18 fins a 100 anys
Pàgines: 176
ISBN: 9788417353353
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Maria Bosom
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Daniela Krien

Daniela Krien va néixer el 1975 a Mecklenburg-Pomerània Occidental. La seva novel·la sobre la reunificació alemanya Algun dia ens ho explicarem tot va guanyar el Junger Literaturpreis i va ser traduïda a quinze idiomes. Va estudiar ciències culturals i ciències de la comunicació. D'Amor en cas d'emergència, se n'han venut més de 150.000 exemplars a Alemanya.