Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

La vall del Mulde

Els protagonistes d’aquests onze relats que transcorren a la vall del Mulde, poc després de la reunificació d'Alemanya, formen part de la massa anònima d’un país encara en procés de reconstrucció. Tot canvi radical provoca unes víctimes, fins i tot una revolució pacífica. Daniela Krien ens ofereix un testimoni literari del destí d’una generació en aquest fresc coral d’unes vides que van perdre l’equilibri en un punt d’inflexió històric.

Però aquests retalls de vida, aquestes novel·les en miniatura, van més enllà d’uns destins individuals: esbossen un retrat de la gent d’avui. Krien escriu sobre la desesperació profunda i la desorientació, sobre la culpa, la frustració i el ressentiment; i entremig de tot això també hi brillen escletxes fulgurants de dignitat i resiliència.

L'autora d'Amor en cas d'emergència torna a Més Llibres amb onze relats que dibuixen «un perfil psicològic de la societat de l'Alemanya de l'Est, amb tot el dolor i tota la frustració.» (Berliner Morgenpost)

«Daniela Krien és una mestra quan es tracta de crear personatges complexos. En tan sols unes poques escenes i frases, és capaç d’explicar per què va passar el que va passar.»
Monika von Aufschnaiter, Bayern 2

«Daniela Krien fa un retrat tan real dels seus personatges que, al cap d’unes poques pàgines, ja et sembla que els coneixes íntimament.»
Cornelia Geiβler, Berliner Zeitung

«Genuí. Autèntic. Commovedor. Un llibre que et fa pensar i que és molt difícil de deixar fins que no te l’acabes.»
Julia Loibl, Elle

«Krien penetra per la porta petita, aquella tancada amb clau, la que comprèn l’ètica, la moralitat i el que creiem conèixer de l’Alemanya d’inicis dels 90.»
Maria Escolà, Coordenadas Literarias

«No és un llibre alegre, és un llibre dur, a estones sòrdid, trist, negre. Costumista i descarnat, molt ben parit. M’hi han ressonat Agota Kristof, Raymond Carver i Alice Munro
Jordi Benavente, Martorell negre

«M'he trobat una autora bastant potent. Els personatges d'aquest llibre són perdedors incapaços d'entendre les transformacions del món que els envolta, que es veuen superats per aquesta entitat estranya que és la societat canviant, i que, malgrat tot, troben la força per seguir vivint, alguns amb més dignitat que d'altres.»
Lluís Ruíz, Els Experts (iCatFM)

«Leer estos relatos es como leer poesía. Se requiere una pausa, un descanso, una descompresión, entre la lectura de uno y otro. Leer de corrido sería empacharse de palabras, comer bolas de nieve que te dejan el estómago helado. Por la crudeza, por el dolor en toda su intensidad, por las penurias (físicas, emocionales) de las que es imposible escapar.»
Gema Monlleó, Détour

«Tots els relats són impactants però el primer és brutal. Per cert, tinc moltes ganes de llegir més coses de Daniela Krien.»
45rumores (Instagram)

«No us perdeu aquests contes, la Daniela Krien sap mostrar com ningú de què estem fets. I ho fa tan bé que, malgrat el patiment, no vols que s'acabi
Anna Nicolau, Les Voltes

«Són onze relats, però podrien ser onze novel·les en miniatura. Perquè cada relat... déu n'hi do.»
Rosa de Diego, Llibres, píxels i valors 

RECULL DE PREMSA
SONOGRAMA.
DIARI DE TARRAGONA
.
EL MATÍ
.
NÚVOL
.
EL 9 NOU
.
LLIBRES, PÍXELS I VALORS
.
CIUTAT MARAGDA
.
LES VOLTES
.
DÉTOUR
.
COORDENADAS LITERARIAS
.
ELS EXPERTS (ICATFM)
.
VIDA ENTRE LLIBRES.
MARTORELL NEGRE.

Autor/a: Daniela Krien
Núm. col·lecció: 33
Edat: Des de 18 fins a 100 anys
Pàgines: 176
ISBN: 9788417353353
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Maria Bosom
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Daniela Krien

Daniela Krien va néixer el 1975 a Mecklenburg-Pomerània Occidental. La seva novel·la sobre la reunificació alemanya Algun dia ens ho explicarem tot va guanyar el Junger Literaturpreis i va ser traduïda a quinze idiomes. Va estudiar ciències culturals i ciències de la comunicació. D'Amor en cas d'emergència, se n'han venut més de 150.000 exemplars a Alemanya. 

«Tibant, concisa, detallada i plena de veritat. Si us agraden les històries de parella, aquesta us enganxarà moltíssim. Capítols curts, molt diàleg i un retrat sense filtres de les parelles del segle XXI.»
Magda Minguet 

«És molt planer de llegir, però no té res de simple. Tenim una imatge que a cada ampliació ofereix més matisos, noves perspectives, i sobretot moltes reflexions sobre les relacions, la família i el món d'avui.»
Sergi Purcet, Els book hunters