Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Adeu a l'Eddy Bellegueule

«En realitat, la insurrecció contra els meus pares, contra la pobresa, contra la meva classe social, el seu racisme, la seva violència i els seus costums es va produir en segon lloc. Perquè abans de rebel·lar-me contra el món de la meva infantesa, va ser el món de la meva infantesa el que es va rebel·lar contra mi.
Molt aviat jo havia estat per a la meva família una font de vergonya, fins i tot de fàstic. No vaig tenir altre remei que fugir. Aquest llibre és un intent d’entendre.»

10 anys d'un llibre colpidor, el primer d'Édouard Louis.



«D’una força i una veritat trasbalsadores.»
Annie Ernaux, Nobel de Literatura

«Hi ha bons llibres que, com aquest, et canvien, fan que et vegis diferent. Aquest, de fet, m'hauria encantat haver-lo escrit, perquè s'havia d'escriure. Quina sort que Més Llibres hagi decidit publicar tot l'Édouard Louis en català.»
Francesc Soler 

«Un llibre extraordinari, unes memòries d’infantesa i adolescència en un entorn rural marcat per la ignorància, la pobresa i l’odi a la diferència
Xavi Pardo

«Crua, honesta i valenta. Meravellosa descoberta, aquest Édouard Louis
Joan Roure, llibreter de La Irreductible

«Narrat amb una naturalitat que deixa sense alè.»
Guillem, llibreter de l'Ona

«Un llibre centrat en la identitat, la sexualitat, l'assetjament escolar, la pobresa, la relació paternofilial i, sobretot, la voluntat de ser.»
Josep Masanés, Fanfan




RECULL DE PREMSA: 
LA IRREDUCTIBLE
ONA.
FANFAN.





Autor/a: Édouard Louis
Núm. col·lecció: 49
Pàgines: 176
ISBN: 9788417353544
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Anna Casassas Figueras
Coberta: Félix Ledru

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Édouard Louis

Édouard Louis va néixer el 1992 a Hallencourt, Amiens, on s’ambienta la seva primera obra autobiográfica, Adeu a l’Eddy Bellegueule (Més Llibres, 2024), seguida d’Història de la violència, que van rebre una gran atenció del públic i dels mitjans i van ser aplaudides pels seus mèrits literaris. Louis va créixer en una família treballadora pobra sostinguda amb ajuts del govern: el seu pare era un treballador de fàbrica desocupat i la seva mare es guanyava la vida cuidant ancians. La pobresa, el racisme, el masclisme, l'homofòbia i l’alcoholisme amb els quals es va enfrontar durant la infantesa són els temes principals de la seva obra literària. Més Llibres n'ha publicat també Qui va matar el meu pare (2019) i Lluites i metamorfosis d'una dona (2022) i Canviar: Mètode (2023).