Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Variacions Enigma

El tenor Eduard Gaston, una de les figures més rellevants del l’òpera internacional, veu com el seu món s’ensorra arran de les pertorbadores acusacions de dotze dones, que asseguren que van ser víctimes d’una conducta que «ratllava el que avui dia es considera assetjament sexual», segons el comunicat emès per una agència de notícies nord-americana. Gaston, que ara té setanta-cinc anys, no ha fet cap declaració, però els grans teatres d’òpera dels Estats Units ja han anunciat que de moment cancel·laran els compromisos amb el tenor.

Una novel·la polifònica sobre l’abús de poder conscient o inconscient, els clarobscurs de la fama, la perillosa invisibilitat de les línies vermelles i, en definitiva, l’atroç complexitat de l’ésser humà.



*


«Un relat coral que reflecteix els dubtes, les ambivalències i les contradiccions quan es fa públic un cas mediàtic d'abusos o agressions i cauen (o no) els mites. (...) És inevitable pensar en Plácido Domingo des de la primera frase del llibre.»
Núria Juanico, Ara Llegim

«Una trama amb un destí fatal.»
Núria Serra, Sonograma

«Variacions Enigma és una obra molt llegidora per l’estil de l’autor i per l’estructura, que la fa imprevisible. A més, ens empeny a reflexionar. Nel·lo retrata el cas de Plácido Domingo? Assegura que no. Gaston és un exemple de tants i per tant es podria identificar fins i tot amb altres mons, no només amb el de l’òpera i d’un tenor, podria ser un pintor, un director de teatre...»
Lluís Llort, El Punt Avui





RECULL DE PREMSA: 
SONOGRAMA.
ARA LLEGIM.
EL PUNT AVUI.
MÉS 324.

Autor/a: David Nel·lo
Núm. col·lecció: 43
Pàgines: 248
ISBN: 9788417353483
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Ignasi Font

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra