Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

L'incendi

Quan un incendi destrueix la cabana que havien llogat per passar l’estiu als Alps d’Ammergau, a l’Alta Baviera, la Rahel i en Peter han de canviar de plans. La trucada de la Ruth, una vella amiga de la mare de la Rahel, sembla ben oportuna: necessita que algú li cuidi la casa i els animals mentre ella i el seu marit siguin fora per un problema de salut. La Rahel hi accedeix de seguida, sense consultar-ho a en Peter: s’hi estaran tres setmanes, en aquella casa aïllada, durant les quals espera tenir temps per decidir si paga la pena salvar una relació que fa temps que agonitza.

L’autora d’Amor en cas d’emergència i La vall del Mulde ens obre la porta a la intimitat d’una parella en crisi i ens converteix en testimonis d’un incendi sense foc, fet de retrets i silencis, però també d’una secreta esperança de salvació.


*

«Tibant, concisa, detallada i plena de veritat. Si us agraden les històries de parella, aquesta us enganxarà moltíssim. Capítols curts, molt diàleg i un retrat sense filtres de les parelles del segle XXI.»
Magda Minguet 

«Daniela Krien hi torna, i de quina manera!»
Rosa de Diego, Llibres, píxels i valors

«L'incendi atrapa, et lliga, et sedueix i no et deixa anar. 
Un llibre més profund del que aparentment sembla. La Daniela Krien m'ha tornat a captivar i molt!»
Irene de la llibreria L'ALTELL

«Per a mi, la millor Krien de les tres llegides fins ara. Per la contundència de la mirada sobre la vida i el món.»
Silvana de CAL LLIBRETER

«Krien narra la quotidianitat amb realisme, sense sentimentalismes ni romanticisme amb precisió en el llenguatge i en les escenes íntimes, captant el tedi de les relacions, però també aquells petits gestos tendres del dia a dia. No en va, la Rahel passa la novel·la llegint un llibre de l'Elizabeth Strout, perquè com ella, Daniela Krien també sap endinsar-nos en la complexitat de les relacions.»
Laia de la llibreria MITJA MOSCA

«Un retrat excepcional de la vida d'una parella com moltes. Daniela Krien narra, capa a capa, una història plena de costumisme i realitat. Una novel·la contemporània excel·lent. Altament intimista, addictiva i ben narrada.»
Laia Santís, Vida entre llibres

«Va desgranant la història a poc a poc. No passen grans coses, però que importants són les que van passant!»
Sara Zorrilla, (a)zorrillibres


«Una lectura que us recomano molt, per la poderosa veu de Daniela Krien, per la seva destresa descriptiva, tant dels entorns com dels personatges, i per la capacitat de fer-nos entrar dins la història i no voler-ne sortir fins al final.»
Anna Tomàs, El 3 de vuit

«No us la perdeu. Com algunes de les escriptores que ara llegim, L’incendi ens fa furgar en les nostres pròpies vides.»
Nati Comas, Sonograma

«Una història senzilla i quotidiana, però alhora reflexiva i potent.»
Coia Books

«És molt planer de llegir, però no té res de simple. Tenim una imatge que a cada ampliació ofereix més matisos, noves perspectives, i sobretot moltes reflexions sobre les relacions, la família i el món d'avui.»
Sergi Purcet, Els book hunters

«Gran domini de la narració, de l’anàlisi de la intimitat, parella, fills, amistat, rerefons social. Moltes capes i matisos: la vida.»
Llibreria CENT VIDES




*



RECULL DE PREMSA: 
VIDA ENTRE LLIBRES.
MITJA MOSCA.
CAL LLIBRETER.
L'ALTELL.
RNE R4 LLIBRES, PÍXELS I VALORS.
NÚVOL.
ARA LLEGIM.
El 3 de vuit.
SONOGRAMA.
COIABOOKS
ELS BOOK HUNTERS.
CENT VIDES.

Autor/a: Daniela Krien
Núm. col·lecció: 41
Edat: Des de 18 fins a 100 anys
Pàgines: 216
ISBN: 9788417353452
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Maria Bosom
Coberta: Pep Boatella

Enviament gratuït a tota la península.
Les comandes realitzades a partir de l'1 d'agost es rebran a partir del 19 d'agost. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Daniela Krien

Daniela Krien va néixer el 1975 a Mecklenburg-Pomerània Occidental. La seva novel·la sobre la reunificació alemanya Algun dia ens ho explicarem tot va guanyar el Junger Literaturpreis i va ser traduïda a quinze idiomes. Va estudiar ciències culturals i ciències de la comunicació. D'Amor en cas d'emergència, se n'han venut més de 150.000 exemplars a Alemanya. 

«Tibant, concisa, detallada i plena de veritat. Si us agraden les històries de parella, aquesta us enganxarà moltíssim. Capítols curts, molt diàleg i un retrat sense filtres de les parelles del segle XXI.»
Magda Minguet 

«És molt planer de llegir, però no té res de simple. Tenim una imatge que a cada ampliació ofereix més matisos, noves perspectives, i sobretot moltes reflexions sobre les relacions, la família i el món d'avui.»
Sergi Purcet, Els book hunters