Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

L'avenc de Joshua

XIV Premi Pollença de Narrativa

La Chantal Picó és mig catalana i mig francesa, viu a París i treballa a Abscondita, una editorial petita però selecta. Un dia li arriba un manuscrit català inèdit del segle XIX amb el títol de «L’avenc de Joshua». La persona que l’ha portat, una dona molt gran d’origen italià, assegura que és una obra mestra: el relat autobiogràfic d’un tal Eloi Casals, avantpassat del seu avi, que havia participat en l’expedició d’un militar català al sud d’Itàlia després de la conquesta de Garibaldi. La Chantal té molts originals per llegir, i al principi fins i tot llença el manuscrit a la paperera. Però la insistència de la seva propietària i un sentit de la responsabilitat molt agut acaben fent que se’l comenci a llegir i s’hi quedi envescada.

A les editorials hi solen arribar textos dolents, mediocres, bons i molt bons; però no és gens habitual que hi arribi una obra mestra antiga i inèdita que ho contingui tot per convertir-se en un best-seller: intriga, amor, aventura, crims, gelosia, violència, sexe, política, art i, com a teló de fons, un misteri clau per canviar el curs de la història de la humanitat.

Autor/a: Francesc Puigpelat
Núm. col·lecció: 52
Edat: A partir de 16 anys
Pàgines: 336
ISBN: 9788417353582
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Pep Boatella

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Francesc Puigpelat

Francesc Puigpelat (Balaguer, 1959) és escriptor i periodista. És autor d’una vintena de llibres i la seva obra ha estat reconeguda amb premis com el Joanot Martorell, el Josep Pla, el Carlemany, el Vicent Silvestre o el Ciutat d’Alzira. Ha estat redactor del diari El País i col·laborador d’El Periódico, La Vanguardia i l’Avui. També ha estat guionista de ràdio i de televisió, i col·laborador en tertúlies de Catalunya Ràdio, Com Ràdio, RAC1 i altres mitjans de comunicació. Roger de Flor, el lleó de Constantinoble, Els llops, El retorn de Macbeth i El nen que va xatejar amb Jack Sparrow són algunes de les seves obres més importants.