Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Maternitat

Cap al final de la trentena, quan les seves amigues estan valorant si convertir-se en mares, la protagonista d’aquesta novel·la íntima i urgent es pregunta si ella arribarà mai a ser-ho. Després de buscar orientació en la filosofia, en el misticisme, en l’atzar i en el seu propi cos, acabarà descobrint que tenia la resposta molt més a prop que tot això.

En aquesta novel·la intel·ligent i valenta, Sheila Heti es pregunta què es guanya i què es perd convertint-se en mare, i com i per a qui vivim, i s’enfronta a la decisió més important de l’edat adulta d’una dona, amb humor, originalitat i franquesa.

«Es llegeix com a biogràfica però costa discernir on acaba la realitat i on comença la ficció. L'autora afirma que ha donat veu a un tipus de dona que fins ara no s'havia vist representada: la que decideix no tenir fills i carrega amb l'estigma d'"egoista, hedonista o desconsiderada" i amb el suposat malefici de l'arrepentiment futur.»
Adrián Cordellat, El País

«Còmica i calidoscòpica. Una novel·la enginyosa sobre les dificultats de ser un ésser humà amb desitjos contradictoris.»
Los Angeles Review of Books

«Si els homes parissin, tenir o no tenir fills seria la pregunta en majúscules de la humanitat, el dilema central de la filosofia, un tema cabdal de la dramatúrgia i de la literatura i, per descomptat, de les converses profundes. Però ens toca fer-ho a les dones i, doncs, algú pot arribar a pensar que dedicar un llibre sencer a donar-hi voltes és fins i tot excessiu. Celebro (...) aquesta novel·la de la canadenca Sheila Heti. Perquè no és veritat que la qüestió d’engendrar (o no) futures personetes sigui una cosa menor que s’hagi de resoldre en silenci i de portes endins.»
Eva Piquer, Ara


RECULL DE PREMSA:

ARA.
NÚVOL.
EL PAÍS.
CARÀCTERS.

Autor/a: Sheila Heti
Núm. col·lecció: 17
Pàgines: 312
ISBN: 9788417353100
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Maria Bosom

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Sheila Heti

Sheila Heti (Toronto, Canadà, 1976) és l'autora de vuit llibres de ficció i de no ficció, incloses les novel·les aclamades per la crítica Ticknor i How Should a Person Be?, així com l'èxit editorial Women in Clothes (en col·laboració amb Heidi Julavits i Leanne Shapton), en què van donar veu a 639 dones d'arreu del món. Considerada una figura emergent de la nova narrativa internacional, també fa de conferenciant, ha desenvolupat projectes artístics com el bloc Metaphysical Poll, va ser editora d'entrevistes a la revista The Believer i ha col·laborat com a autora i com a crítica a The New Yorker, McSweeney’s, The Paris Review, n+1, The London Review of Books, Bookforum, Granta i molts altres mitjans. La seva obra s'ha traduït a una vintena d'idiomes i l'any 2013 la revista Time la va incloure entre les 150 persones més influents del món.