Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

La venjança és meva

La venjança és meva és un thriller psicològic protagonitzat per una advocada que un dia rep al bufet la visita d’un home que li demana que defensi la seva dona, acusada d’haver assassinat els seus tres fills (ofegats a la banyera). Però el que trasbalsa la protagonista d’aquesta visita no és tant el cas (que segur que serà mediàtic), sinó que li fa l’efecte que acaba de reconèixer en el client el jove de catorze o quinze anys que, trenta anys enrere, quan ella en tenia deu, li va marcar la vida per sempre. La intriga, doncs, es planteja ja des de les primeres pàgines: segur que aquest home és aquell adolescent de trenta anys enrere? I si l’és, ell sap qui és ella? L’ha reconeguda? De fet ella no és cap advocada famosa; per què l’ha triada, doncs? Què va passar realment entre la protagonista i aquell noi més gran, fill d’una família benestant per a la qual treballava la seva mare?

Marie NDiaye, una de les grans autores de les lletres franceses contemporànies, desplega el seu mestratge narratiu en aquest inquietant i absorbent thriller psicològic que explora els replecs més fondos i foscos de la memòria. Una novel·la d’intriga amb molts temes secundaris interessants, com ara la memòria, la identitat, l’abús de poder i la consciència de classe.


«Enhorabona (Marie NDiaye) per la vostra feina, que ens fa patir.»
Xavier Graset, Més 324

«La crítica, al publicarse en Francia, describió la novela como una mezcla de thriller psicológico y novela social, pero es mucho más. Si es social, en ella las tensiones de clase no contienen ningún mensaje moralizador. (...) Cada frase y párrafo está en su lugar en un relato hipnótico en el que se entreteje lo que es y lo que pudo ser y la madeja no deja de enredarse a medida que avanza la trama.»
Marc Bassets, El País

«Escrita amb una prosa viva i concisa, ben traduïda al català per la sempre fiable Marta Marfany, La venjança és meva és 
una exploració incisiva i poc consoladora dels plecs i replecs més tèrbols de la ment humana.»
Pere Antoni Pons, Ara Llegim

«És una història molt sòrdida. I una reflexió sobre com en pot arribar a ser d'opressiva la família. I sobre com les persones no som sempre el que semblem.»
Míriam Cano, Fet a mida

«Aquest llibre és molt inquietant, planteja moltes preguntes, i no estic segura que l'autora ens doni totes les respostes.»
Anna Guitart, Tot el temps del món 

«L’estranyesa i el misteri s’uneixen al servei d’un dels interrogants del llibre: es pot confiar en la memòria? O encara més: la memòria ens conforma com a individus?»
Núria Baños, Sonograma

RECULL DE PREMSA:
SONOGRAMA
TOT EL TEMPS DEL MÓN
.
LA VANGUARDIA
.
EL PUNT AVUI
.
FET A MIDA
.
ARA LLEGIM.
MÉS 324 (TV3)
.
EL PAÍS.
EFE.
CG.

Autor/a: Marie NDiaye
Núm. col·lecció: 31
Edat: Adults
Pàgines: 216
ISBN: 9788417353339
Format: 14,5 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Marta Marfany
Coberta: Riki Blanco

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Marie NDiaye

Marie NDiaye (Pithiviers, 1967) és una de les grans autores de la literatura francesa contemporània. Ha obtingut diversos guardons literaris, entre els quals destaquen el Femina (2001) per Rosie Carpe i el Goncourt (2009) per Tres dones fortes (Quaderns Crema, 2010). Des del 1998 viu a Berlín. Ara, amb aquest inquietant i absorbent thriller psicològic, La venjança és meva, explora els replecs més fondos i foscos de la memòria.