Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

La Xef. Novel·la d'una cuinera

El narrador de La Xef explica l’ascens i la caiguda d’una cuinera cèlebre de Bordeus de qui ell havia estat l’ajudant. La cuina, en el centre del relat, és viscuda com una experiència espiritual. Això no vol dir que el cos i el plaer en siguin absents, al contrari: són els instruments d’un viatge cap a un més enllà, perquè la Xef busca sempre arribar més lluny en la seva recerca de puresa.

Marie NDiaye explora els replecs de l’ànima de cada personatge amb la voluntat de mostrar-los nus, sense clarobscurs. El text desvela una humanitat violenta, clara, al mateix temps malenconiosa i desitjable.

L'autora de La venjança és meva ens serveix una menja exquisida, el retrat d'una dona que ha dedicat tota la vida a la cuina. 




«Enhorabona (Marie NDiaye) per la vostra feina, que ens fa patir.»
Xavier Graset, Més 324

«L’autora tira d’un recurs narratiu que no té res d’original, però del qual treu profit amb habilitat. Fins i tot es pot afirmar que hi juga i el porta al límit amb el risc de perdre el control.»
Marc Soler, Núvol







RECULL DE PREMSA:
NÚVOL.
Autor/a: Marie NDiaye
Núm. col·lecció: 39
Edat: A partir de 16 anys
Pàgines: 264
ISBN: 9788417353438
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Marta Marfany
Coberta: Riki Blanco

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Marie NDiaye

Marie NDiaye (Pithiviers, 1967) és una de les grans autores de la literatura francesa contemporània. Ha obtingut diversos guardons literaris, entre els quals destaquen el Femina (2001) per Rosie Carpe i el Goncourt (2009) per Tres dones fortes (Quaderns Crema, 2010). Des del 1998 viu a Berlín. Ara, amb aquest inquietant i absorbent thriller psicològic, La venjança és meva, explora els replecs més fondos i foscos de la memòria.