Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Tres dones

Lina, Maggie, Sloane: el desig tal com no l’havíem llegit mai. Ens encén i ens turmenta. Ens controla els pensaments i ens pot destrossar la vida. És el motor de l’existència, però no en parlem quasi mai. Durant vuit anys la periodista Lisa Taddeo va travessar els Estats Units amb cotxe per conèixer dones de zones i entorns diversos. El resultat és Tres dones, un profund retrat de no-ficció sobre el desig i un dels llibres més celebrats de l’any.


«Lisa Taddeo explora tres testimonis i les seves cicatrius afectives, i sacseja la seva recerca d’anys fins a convertir-la en aquest llibre: una proesa híbrida de periodisme i narrativa, una denúncia immersiva sobre les males decisions preses sota els efectes del desig i l’enamorament.»

Marta Orriols, autora, d’Aprendre a parlar amb les plantes

RECULL DE PREMSA:

NÚVOL:
https://www.nuvol.com/llibres/assaig/desig-sexualitat-i-dones-90238

EL PAÍS: https://elpais.com/cultura/2020/02/28/babelia/1582906979_994283.html

Autor/a: Lisa Taddeo
Núm. col·lecció: 24
Pàgines: 384
ISBN: 9788417353209
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Vela Pàmies, Ricard

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Lisa Taddeo

Lisa Taddeo ha col·laborat amb New York, Esquire, Elle i Glamour, entre moltes altres publicacions. Part de la seva obra de no-ficció ha estat inclosa en les antologies Best American Sports Writing i Best American Political Writing, i els seus relats han guanyat dos premis Pushcart. Viu a Nova Anglaterra amb el marit i la filla.

Alertes

Vull rebre informació sobre: