Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Animal

La Joan s’ha passat mitja vida suportant les crueltats dels homes. Però quan un d’ells comet davant seu un acte de violència estremidor, fuig de Nova York i se’n va cap a la costa oest a buscar l’Alice, l’única persona que la pot ajudar a trobar un sentit al seu passat. Des dels turons sufocants que dominen Los Angeles, la Joan recorda un fet terrible que va presenciar quan era petita i que l’ha turmentada des d’aleshores.

La impressionant primera novel·la de Lisa Taddeo (autora del títol de no-ficció Tres dones, també publicat a Més Libres) és un retrat mordaç de la ràbia femenina més crua i una exploració visceral dels efectes col·laterals de la societat patriarcal.

Amb un estil hipnòtic, Taddeo il·lustra la fascinant transformació d’una dona de presa a
depredadora.

*

«Retratar l’essència humana implica explicar la ràbia, i aquesta no té gènere —no estem acostumats a tanta literalitat i crueltat venint d’un personatge femení.»
Paula Valls, Eines

«Lisa Taddeo ha escrit una novel·la compulsiva sobre la naturalesa humana que trigarem a oblidar.»
Anna Carreras, Ara

«Animal és sens dubte una de les històries de ficció més dures, fosques i sense filtres que he llegit mai, i ja tinc ganes de comentar-la a la propera sessió del club de lectura d'El Gat Pelut.»
Anna Pardos, Paraula de Mixa

«Constata la petja de l’home en la vida de la dona, que pot ser preciosa o esgarrifosa, però, sobretot, esdevé una apologia d’una ràbia femenina que sembla que no tingui espai fora del paper.»
Núria Baños, Sonograma




RECULL DE PREMSA:
DIARI DE BARCELONA.
SONOGRAMA
.
ARA (ENTREVISTA)
.
PARAULA DE MIXA
.
LES VOLTES
.
ARA (ARA LLEGIM).
EINES.

Autor/a: Lisa Taddeo
Núm. col·lecció: 32
Edat: Adults
Pàgines: 392
ISBN: 9788417353346
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Ricard Vela
Coberta: Pere Fuster

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Lisa Taddeo

Lisa Taddeo ha col·laborat amb New York, Esquire, Elle i Glamour, entre moltes altres publicacions. Part de la seva obra de no-ficció ha estat inclosa en les antologies Best American Sports Writing i Best American Political Writing, i els seus relats han guanyat dos premis Pushcart. Viu a Nova Anglaterra amb el marit i la filla.