Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Inventari de coses perdudes

Tuanaki, el tigre del Caspi, l’unicorn de Guericke, la Vil·la Sacchetti, El noi de blau de Murnau, els cants d’amor de Safo, el palau dels Von Behr, els set llibres de Mani, El port de Greifswald de Caspar David Friedrich, el jardí enciclopèdic, el Palau de la República i les selenografies de Kinau: coses extintes, desaparegudes i, en alguns casos, oblidades. 

Judith Schalansky combina història, records personals i ficció per bastir un museu integrat per dotze peces d’altíssima intensitat literària, cadascuna inspirada en una cosa fascinant que ja no tornarà.

De l'autora del best-seller Atles d’illes remotes.

«El llibre més meravellós de l’any: amb aquest exercici d’aplegar coses desaparegudes i convertir el conjunt en una gran obra literària, l’autora i dissenyadora ha aconseguit fer màgia.»

Alexander Cammann, Die Zeit

«Schalansky escriu en la tradició de la lliure associació d’idees del seu compatriota W. G. Sebald. I com ell, està fascinada per l’arcà, l’excèntric i el perifèric.»
Rupert Christiansen, The Daily Telegraph

«Si mai escric un llibre com Inventari de coses perdudesde la Judith Schalansky, dedicaré un capítol al dia que en un rampell vaig comprar entrades i vaig volar fins a Palma per assistir a l’últim concert dels Antònia Font perquè em va semblar que hi havia de ser.»
Eva Piquer, No ho sé (Rac1)

«Algú que busca, algú que es posa en la pell d’aquells que potser ho van viure. Vides imaginades que es barregen amb la història, amb la recerca i l’assaig, un viatge curiós i interessant que ens recorda allò efímer. Som finits. Desapareixerem.»
Inés Macpherson, Encuentos y desencuentos

«Que bé que escriu la Judith Schalansky!»
Mònica Batet, autora de Nou illes al nord

*BOOKTRAILER.


RECULL DE PREMSA:

NO HO SÉ (RAC1).
EL PUNT AVUI.
STROLIGUT.
ENCUENTOS Y DESENCUENTOS

Autor/a: Judith Schalansky
Núm. col·lecció: 26
Pàgines: 288
ISBN: 9788417353223
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Maria Bosom Rodríguez
Coberta: Judith Schalansky

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Judith Schalansky

Judith Schalansky (Greifswald, 1980) viu a Berlín i és escriptora, editora i dissenyadora gràfica. La seva obra, que inclou el best-seller internacional Atles d’illes remotes i la novel·la El coll de la girafa, ha estat traduïda a més de vint idiomes. El 2011 van posar el seu nom a un asteroide: el 95247 Schalansky.