Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

La segona estrella

La Sara es desperta a la barraca d’un indigent, no recorda res i no trigarà a adonar-se que algú l’empaita per assassinar-la. Busca alguna pista que l’ajudi a entendre qui és, què li ha passat i per què té un poder que la fa temible. No sap que en Juli, un periodista en crisi capaç d’agafar-se a qualsevol història roent, ha estat testimoni d’aquest poder. Amb la seva ajuda i la de l’Enric, un  jove enamorat d’ella, la Sara emprèn un viatge a través d’un territori devastat pels estralls del canvi climàtic. No sospiten que els vigilen de molt a prop.

Albert Plans, un dels guionistes més reconeguts del país, desplega una destresa narrativa digna dels millors debuts literaris en aquesta road novel que no dona treva al lector.

«Amb una part d’intriga, una altra de ciència-ficció, aventures, tensió sexual i un pessic d’humor, i, sobretot, amb una extraordinària habilitat per narrar, l’Albert Plans ens serveix una novel·la trepidant que t’has de llegir d’una tirada.»
Salvador Macip

«Una persecucio incansable.»
Anna M. Villalonga

«La seva primera novel·la i és un d’aquells casos en què crítics i lectors no hi veuran una opera prima ni de broma. Tant la qualitat literària de la seva escriptura com l’habilitat narrativa i la destresa a l’hora de mantenir el suspens fins la darrera plana, fan de La segona estrella un llibre excel·lent.»
Anna Carreras, Núvol

«Al rerefons s’hi amaga no només una crítica social, sinó dos enigmes que la ciència no ha resolt encara: la vida extraterrestre i el cervell humà.»
Núria Baños, Sonograma

«A mig camí entre la ci-fi i el noir, entre la distòpia i la novel·la d’enigma, és una reflexió sobre la identitat, la memòria i el control que les xarxes, els governs i les corporacions exerceixen sobre tots nosaltres. Sobre el futur climàtic que ens espera i una denúncia a les lleis d’estrangeria.»
Jordi Casals, El Biblionauta



RECULL DE PREMSA:
QUIMÈRIC.
EL BIBLIONAUTA
.
SONOGRAMA
.
MARTORELLTV
.
CARDCAT.
NÚVOL (2)
.
SURT DE CASA
.
NÚVOL
.
MÉS 324 (TV3)
.
EL PUNT AVUI
.
ANNA M. VILLALONGA
.

Autor/a: Albert Plans
Núm. col·lecció: 30
ISBN: 9788417353322
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Ignasi Font

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Albert Plans

Albert Plans (Sabadell, 1970) és guionista i professor de guió a la Universitat de Lleida. En l’àmbit de la televisió, ha estat cocreador i guionista de Porca Misèria (Premi Ondas) i guionista de les sèries Plats Bruts (Premi Ondas), Ventdelplà i Kubala Moreno i Manchon, entre d’altres. En l’àmbit del cinema, és coguionista de Fènix 11·23 (premi «400 Colpi» a la millor pel·lícula del Vittorio Veneto Film Festival) i de diversos curtmetratges. També és l’autor de l’obra teatral Diumenge tarda (Premi del Públic del Festival de Teatre de Barcelona). La segona estrella és la seva primera novel·la.