Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Vaig néixer contenta a Oraibi

Vaig néixer contenta à Oraibi explica el destí de la Tayatitaawa, una jove ameríndia d’Arizona. El poble hopi viu des de fa segles en un altiplà àrid, en unes condicions de pobresa extrema. Sotmès a les dures restriccions d’una regió desèrtica, ha desenvolupat una cosmogonia extraordinària i unes creences que lliguen la vida i la mort, la llum i la nit, els esperits, els animals i els homes. A través de la recerca d’una jove òrfena que en néixer saluda el Sol tot rient, se’ns revela la bellesa d’aquest món que es troba als antípodes del nostre.

De l'autora de la premiada De pedra i os (Premi de Novel·la Fnac 2019 i Premi Libr’à nous 2020; Més Llibres, 2021).


«I si tots aquests ingredients ja són prou per atrapar els lectors amb un relat tan minuciós com trepidant d’una novel·la d’iniciació a la vida, (...) també resulta molt atractiva la immersió que permet visualitzar l’experiència xamànica
Teresa Costa-Gramunt, Núvol

«Una veu trencadora i única, capaç d’aportar a la literatura una visió nova.»
Begonya Mezquita, Trapezi

«És extraordinària, perquè va molt més enllà de la novel·la d’aventures, et presenta tot un món.»
Arnau Cònsul de Cal Llibreter

«Vaig néixer contenta a Oraibi és una sorprenent novel·la d’aprenentatge que flirteja amb el conte i aconsegueix fer entreveure la psicologia de la protagonista a través dels paisatges que travessa. En sortim com alliberats de qualsevol preocupació.»
Le Monde des livres

«Un relat exòtic i alleujador.»
Libération

«Vaig néixer contenta a Oraibi és un ovni. No és ni un conte ni un reportatge etnogràfic: és una novel·la hopi, que forma un sol cos amb el paisatge i abraça els ritus i la cosmogonia dels indis d’Arizona.»
L’Humanité




RECULL DE PREMSA:
SONOGRAMA.
NÚVOL
.
TRAPEZI
.
PARAULA DE MIXA
.

Autor/a: Bérengère Cournut
Núm. col·lecció: 35
Edat: Des de 18 fins a 100 anys
Pàgines: 165
ISBN: 9788417353377
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Marta Marfany Simó
Coberta: Ignasi Font

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Bérengère Cournut

BÉRENGÈRE COURNUT (Asnières-sur-Seine, París, 1979). Els seus primers llibres exploraven territoris onírics (L’Écorcobaliseur, 2008; Nanoushkaïa, 2009; Wendy Ratherfight, 2013). Amb Née contente à Oraibi i amb De pedra i os, novel·la guanyadora del premi Fnac 2019 i del Libr’à nous 2020, Cournut ha prosseguit la seva recerca d’una visió alternativa del món.