Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

L'olor que fa després de la pluja

Un home i el seu gos. L’escriptor i un bover de Berna que, a mesura que creix, ocupa un lloc cada cop més essencial en la vida del narrador. Però el gos, que es diu Ubac, no és pas el personatge central d’aquest llibre, i el seu amo, Cédric Sapin-Defour, encara ho és menys. El protagonista és el vincle que els uneix a tots dos. Un vincle únic i evident per a qui l’ha explorat; incomprensible per a aquells a qui la companyia dels gossos no els diu res.

Sapin-Defour i l’Ubac deixen entrar el lector en la intimitat dels seus tretze anys de convivència. No cal que t’agradin els gossos per quedar atrapat en aquesta història, perquè al capdavall el que s’hi explica és la relació entre dos éssers que s’estimen, i això és ben universal.

Premi Terre de France. Premi de la Centrale Canine. Premi 30 Millions d'Amis (Goncourt dels animals). Premi Millor Autor 2024 de la Nit dels Trophées de l'édition (Livres Hebdo). 

Més de 300.000 exemplars venuts a França (2023).



*


«No és una biografia novel·lada sobre un gos i el seu amo. No. És molt més que això. És un relat lluminós, filosòfic, intel·ligent i curull d’amor, on l’humà reflexiona al voltant del que representa, per a l’un i per a l’altre (ell i el gos), compartir fins a fondre’s. Un cant a la natura, al respecte, a la tolerància, però sobretot una exaltació sincera, profunda i humil del cim de l’amor més desinteressat que pot existir. L’amor en lletra grossa, l’amor que et canvia, t’emplena, et defineix
Anna Maria Villalonga, escriptora i professora


RECULL DE PREMSA:
DIARI DE TARRAGONA.

Autor/a: Cédric Sapin-Defour
Núm. col·lecció: 50
Edat: A partir de 16 anys
Pàgines: 224
ISBN: 9788417353568
Format: 14 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Traductor: Oriol Valls

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Cédric Sapin-Defour

Cédric Sapin-Defour (1975) és escriptor, periodista i alpinista. Viu al Beaufortain uns quants mesos l’any i la resta els passa viatjant. Escriu sobre aquell somni una mica boig que «els homes i la natura tornin a aprendre a conviure». Abans de L’olor que fa després de la pluja, que a França es va situar ràpidament entre els llibres més venuts, havia publicat Gravir les montagnes est une affaire de style, Espresso i L’art de la trace.