Més Llibres utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Privacitat i Política de cookies

Connectar

«Jo allà amb els meus pantalons de xandall, fora de lloc entre supermodels, em sentia totalment exposada i jutjada, però quan vaig començar a dir els poemes, l’energia es va transformar, la meva també, i tothom es va obrir», escriu Tempest.

Connectar és un crit de guerra i una lúcida reflexió sobre el poder de la connexió creativa com a antídot contra la inacció i l’estancament. Connexió amb nosaltres mateixos (dissociats sempre entre el nostre jo autèntic i el jo del rol i de les necessitats que ens imposa la societat capitalista) i connexió amb els altres i amb el món.

Amb una prosa exquisida i elèctrica, i sota la influència del Llibre Vermell de Carl Gustav Jung, Kae Tempest ens parla de la importància de l’art, la creativitat, la contemplació i la generositat per viure en un món més empàtic, més humà. «I, tanmateix, dir poemes equilibra la sala.»«Potent i clement.»
Ali Smith

«La poeta més brillant d'avui dia a Anglaterra. Així de clar.»
Íñigo López Palacios, El País

«Teatre, poesia, novel·la, rap... i ara assaig. Kae Tempest busca connectar amb altres persones més enllà de l’ego i de tot allò que ens és accessori, i descobreix que la connexió “no està en línia”. Ella l’ha trobat a l’escenari, entregant-se al ritual creatiu, i ens convida a fer el mateix amb la vida. Revelador.»
Borja Duñó, Time Out

«Tempest... no tan sols salta fora de la pàgina, sinó que et salta al coll i t’exigeix que cridis el seu missatge.»
Marlon James

«El llenguatge [de Kae] colpeix com un llamp. Il·lumina i crema.»
The Guardian

«Una intèrpret electritzant que, a més a més, usa exclusivament la força arrasadora d'un hip-hop compromès. Una barreja de trobador, Janis Joplin i James Joyce.»
Lucía Lijtmaer, El País

«No és un llibre. És una trinxera. Quina meravella la incomoditat compartida amb Kae Tempest.»
Silvana Vogt, escriptora, i llibretera de Cal Llibreter

«Connectar és desesperació, esperança i ritme, la prosòdia elèctrica de Tempest impresa a la pàgina.»
Jordi Benavente, Catorze

«Un crit a l’empatia i a la connexió humana. Subratllat de dalt a baix i llegit d’una tirada. Recomanadíssim!.»
Xènia Santigosa

«Mentre llegeixes el llibre voldries dir-ho tot en veu alta, donar vida a les paraules a través de la veu, del gest, del cos, perquè ella ho ha escrit de tal manera que batega, que camina, que busca despertar-te. O potser és que simplement ha connectat amb mi perquè m’interpel·la i em sacseja, perquè les preguntes troben un mirall en les preguntes que jo em faig.»
Inés Macpherson, Encuentos y desencuentos

RECULL DE PREMSA:
ARA LLEGIM.
TIME OUT
.
NO HO SÉ (RAC1)
.
ELS EXPERTS
.
CATORZE (14 fragments)
.
ENCUENTOS Y DESENCUENTOS
.
CATALUNYA RÀDIO
.
MÚSICA DISPERSA.
CATORZE
.
PÚBLICO
LES VOLTES

Autor/a: Kae Tempest
Núm. col·lecció: 7
Pàgines: 112
ISBN: 9788417353308
Format: 14 x 22 cm
Traductor: Sales, Martí

Enviament gratuït a partir de 15 euros.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Kae Tempest

Kae Tempest (Westminster, 1985) és poeta, novel·lista, cantant de rap, escriu teatre, fa spoken-word. Ha guanyat el Ted Hughes Award (a la innovació en poesia pel seu poemari Brand New Ancients) i ha estat nominada al Costa Book Award, el BRIT, el Mercury Prize i l’Ivor Novello. El 2019 va llançar el seu quart àlbum d’estudi, The Book of Traps and Lessons, produït per Rick Rubin. És una de les promeses de les lletres britàniques.